fbpx
header_image
Rezultatele gasite

Schimb apartament la bloc cu vila noua si curte

Postat de Daniel on 21 Oct 2016
| 0

Schimb apartament la bloc cu casa noua si teren propriu” asta spun sau isi doresc tot mai des clientii nostri.

Cei mai multi dintre clienti isi doresc o curte proprie, un colt de teren pe care sa-l amenajeze dupa bunul plac, o zona de gratar unde sa-si petreaca timpul liber cu prieteni sau rude, un loc de parcare pentru care sa nu trebuiasca sa se certe cu vecinii, aer curat si mai multa liniste, etc, etc.

Motivatiile sunt multiple si ii determina pe tot mai multi bucuresteni, sa isi vanda cu preturi de 45-55-65.000 Euro apartamentele din blocurile vechi, si sa apeleze la serviciile noastre pentru a le gasi un teren bine pozitionat, in acea zona din Bucuresti sau din Ilfov, unde au rude sau unde ar fi aproape de zona de interes (serviciu, rude, prieteni, afaceri, etc), pentru ca mai apoi sa le construim pe acel teren o casa cocheta, si toata investitia teren+casa, sa nu le depaseasca bugetul sau suma incasata la vanzarea apartamentului.

Pentru noi, aceste solicitari sunt simple, pentru ca avem o vasta experienta in domeniu si legaturi cu multi proprietari de terenuri bine pozitionate, la preturi corecte, si pentru ca deja avem parteneriatele semnate cu furnizorii de materiale si obtinem discounturi bune, si nu in ultimul rand pentru ca avem echipele de muncitori, care pot construi ieftin si de calitate, orice tip de casa ni se solicita.

Spre exemplu, daca un client isi vinde apartamentul cu 55.000 Euro, va putea face urmatoarea investitie:

  • Terenul: cu maxim 20.000 Euro, poate cumpara un teren de 400-500 mp in urmatoarele zone: Tunari, Berceni, Prelungirea Ghencea, Soseaua Alexandriei, Domnesti, Bragadiru, Magurele, Jilava, Chiajna, Otopeni, Pantelimon, Cernica, Voluntari, Mogosoaia, Tartasesti, Izvorani, Ciolpani, Saftica, Branesti, Buftea, Ciorogarla, Corbeanca, Glina, Peris, Afumati, Stefanesti, Dragomiresti si multe alte zone din Ilfov. Doar o persoana care doreste un teren in centrul Bucurestiului, nu va gasi o oferta buna in zonele mai sus enumerate.
  • Constructia: cu suma de 30.000 Euro putem construi aproximativ 85-90 mp de constructie la cheie, cu finisaje de buna calitate si pret mediu.
  • Alte costuri: diferenta de 5.000 Euro va fi cheltuita pentru Autorizatia de Construire, proiectare, studiu geotehnic, acte, bransamente la utilitati, imprejmuire, put forat, etc.

Pentru mai multe informatii despre terenuri ieftine, case ieftine, vile ieftine, constructii ieftine, va invitam sa ne contactati.

Scrie Raspuns

Adresa ta de Email nu va fi vizibila.

*

code